[Concert Audiovisual] Music for Horses, de Primeiro

Directe de Primeiro (Segundo “Siro” Bercetche) amb el seu darrer treball “Music for Horses
7 d’Octubre a les 20h. A la Sala Noble.
Entrada gratuïta amb aforament limitat.

Segundo “Siro” Bercetche

Primeiro és el nou projecte del músic argentí Segundo “Siro” Bercetche, sota aquest àlies va presentar el seu darrer treball “Music for Horses”, que presentarà a la sala noble del Convent. L’àlbum fou llançat el passat 23 de juliol amb els segells Lassi International (Buenos Aires) y Danzee Records (Buenos Aires/Berlín).

Music for Horses és un EP compost de 4 peces, on flueixen melodies etèries i repetitives, compostes d’arpegis de sintetitzador, els quals creen una atmosfera acolorida alhora que relaxada. Segundo defineix l’àlbum com un “eco cerebral” on es poden trobar influències de l’ambient japonès dels vuitanta de Hiroshi Yoshimura i les seves seqüències de sintetitzadors. Un directe que es presenta com un recorregut a través dels seus paisatges sonors, i on es convida l’espectador a introduir-s’hi a través d’una introspecció meditativa.

Portada de Music for Horses. Disseny de Franco Ferrari.


Siruja, Siruela, i ara Primeiro, són alguns dels àlies que ha adoptat Segundo Teofilo Bercetche al llarg dels quasi 20 anys que han passat des de l’inici del seu recorregut musical, quan va llançar el seu primer àlbum “Música simple para gente complicada” (Estamos Felices, 2004). Des d’aleshores ha editat diversos treballs entre els quals trobem tres discos al costat de Lujo Asiático. Music for Horses es va gravar en una sola tarda amb dos sintetitzadors, amb voluntat de “cansar el cavall mental” que portem dins. A Segundo, de petit, li preguntaven fent befa “quién era el primero”, dècades més tard apareix Primeiro.

×