Me Declaro Travesti en Cuatro Escenas Frau Diamanda i Margarita Tkachuk

[Performance multimèdia]
Divendres 3 de març a les 20h : Sala Noble
Me Declaro Travesti en Cuatro Escenas de Frau Diamanda i Margarita Tkachuk
Entrada Oberta

“Me Declaro Travesti en Cuatro Escenas” és una execució multimèdia de l’artista multidisciplinar i performer drag Frau Diamanda, acompanyada per Margarita Tkachuh al violí.

Una peça a mig camí entre el monòleg, la confessió, i les accions del cos i la música, on Héctor Acuña apropa la construcció del “jo travesti” a l’audiència. Dins d’un mateix, aquest procés queda bombardejat per la constant idealització d’una bellesa inabastable. Un ideal que queda travessat, entre d’altres, per factors de classe, raça, i neocolonialisme.

Frau Diamanda i Margarita Tkachuk en acció

Frau Diamanda / Héctor Acuña (Lima, 1971)

Artista travesti audiovisual, traductora, escriptora, infectora cultural, comissaria independednt, DJ, directora d’art, i actriu ocasional. S’especialitza en l’art transgènere, la performance multimèdia, i de manera recent ha treballat l’estètica neobarroca en l’escriptura. Està interessada en la (des) harmonia entre cossos, i en les formes d’enllaçar els fluxes del desig, a més de proferir la sexualització dels espais des de l’òptica crítica de la desobediència sexual travesti. Compta amb una llarga trajectòria artística, i ha portat la seva obra a diversos centres i universitats d’Europa i Amèrica, a banda de festivals de música electrònica-experimental, vídeo art i cultura LGTBQI+.

×