[Música] Marc Egea, Eduard Altaba i Frances Barlett

1 d”octubre a les 20h
Sala Noble
Gratuït

Aforament limitat, entrades a partir del 27/9:
https://inscripcions.conventagusti.com 

Una trobada en petit format amb aquests tres artistes d’àmplia trajectòria en el camp de la música improvisada. Un petit viatge amb música clàssica i contemporània que s’expresa en la connexió fluida entre els músics i les sonoritats dels seus instruments: Samfoina electroacústica, Contrabaix i Violoncel.

Eduard Altaba: Contrabaix 
Inicia la seva trajectòria a l’any 1973 formant el seu primer grup Bueyes Madereros, d’aleshores ha estat baixista o contrabaixista en mil i un projectes. Ha participat en espectacles teatrals de Dagoll Dagom, El Tricicle i els Comediants , ha tocat en bandes imprescindibles com Blay Tritono , Perucho’s i Tropopausa, ha acompanyat a Pau Riba i Paco Ibañez entre d’altres i sobretot s’ha vinculat en experiències de música improvisada (Orquestra del Caos/Banda D’Improvisadors de Barcelona…)

Marc Egea: Samfoina Electroacústica & Duduk 
Estudia filosofia, flabiol, guitarra, viola de roda i harmonia musical. Comença la seva carrera de músic professional a 1990 amb el trio Musics de Safe i El  Pont d’Arcalís.
Des de 2005 ha exercit com a freelance tocant amb nombrosos artistes  nacionals i internacionals en diferents estils musicals. A més de fundador de diversos grups entre els que destaca la BIB (Banda d’Improvisadors de Barcelona). Ha gravat més de 20 àlbums entre obres en solitari o amb bandes com Kaulakau, Dindún… És autor d’un mètode per a iniciació a la viola de roda i ha treballat en el camp de la dansa, el teatre i la poesia i la música de cambra entre d’altres camps artístics.

Frances Bartlett : Violoncel i veu
Violoncel·lista que ha treballat en els camps de la música de cambra, amb companyies de dansa i teatre. Actua internacionalment com a solista, tocant repertori barroc, clàssic, romàntic i contemporani. Destila emocions i paisatges sonores amb el violoncel i la veu, partint de la música barroca i les improvisacions. Actualment, toca a la peça del teatre d’objecte de Xavier Bobés ‘Corpus’, Bachcelona Festival, ‘Cello i Batec’, amb J. Rallo entre altres grups i formacions del país.

(fotografies Eduard Altaba i Marc Egea : Toni Ricart)

×