Mancha ‘E plátano (Música) i Patricia alsur (Visuals)

5 de març : 19.30h al
Claustre del Convent
Activitat en el marc del #8M


Pel directe del Claustre del Convent Mancha E Platano farà una col·laboració amb l’artista visual Patricia al Sur. 

a la foto es veuen les quatre artistes que formen Mancha e Platano i un collage realitzat per Patricia alSur

Mancha É Plátano neix a la ciutat de Barcelona l’any 2018 a partir de la coincidència de les artistes porto-riquenyes Ambre Rosat, Daniela Torres, Marina Molina i Isadora López. Tenen com a missió donar a conèixer la música i el ball de la Bomba que pertany als estils afrodescendents propis de l’illa de Puerto Rico. Aquest projecte aspira a portar l’experiència de la Bomba a nous públics en tota la seva esplendor: els cants, els tambors, els ritmes,històries de dones,històries d’esclaus i cimarrones, balls i consols, de victòries i tristeses…
La Bomba no sempre va ser ben vista per totes les persones. Així que avui dia arriba a aquest costat del món gràcies a una cadena de transmissió oral que es va sostenir durant segles. Famílies descendents de negres que van conservar el coneixement de la Bomba. Moltes persones i esdeveniments permeten que les noies de Mancha E platano puguin portar aquest folklore propi de l’illa del Carib. La Bomba està més viva que mai i elles són que donen vida aquest gènere en la costa mediterrània. 
Patricia alSur 
Artista Visual / Vj / Il·lustradora / Dissenyadora
El seu treball explora el món de la il·lustració, el collage i l’animació amb un interès a explorar la relació i les diverses composicions que es poden crear a partir de la música i la imatge com a camp sensorial.

Activitats amb aforament limitat i reserva prèvia la mateixa setmana de l’esdeveniment a:
inscripcions.conventagusti.com

L’activitat també s’emetrà en directe al nostre canal de #Youtube.

×