MakerExtra!!

impressio3d

El projecte MakerConvent ha obert una nova línia d’activitats per a després de l’escola enfocades als més joves i tot un ventall d’activitats per als adults que tenen un component familiar. Son activitats que desprès es poden fer a casa en família per preparar el Nadal.

Us podeu descarregar totes les activitats en PDF: Activitats_Maker

Les propostes per adults van des del reciclatge, a la impressió 3D, des dels puzzles 3D a la fotografia analògica o pels més frikis màscares steampunk.

Pels més joves activitats divertides de creació de ninos de drap, pessebres paranormals o fàbriques de monstres.

I pels més petits obrim el MinicreaLab, un espai permanent d’activitats ludo-educatives per a nens i nenes on el fil conductor és la creació utilitzant eines de caire tecnològic. Un taller semanal on els participants realitzaràn projectes en grup. Els nens i nenes s’introdueixen en el món de les noves tecnologies a través del joc i la realització de petits tallers. Per a nens i nenes de 6 a 11 anys. Activitat trimestral. Tots els Dilluns de 18 a 20h.

Us podeu apuntar on-line a https://inscripcions.conventagusti.com i pels joves cal fer la inscripció presencialment al Centre Cívic.

×

Post a Comment