Jidma : Homenatge a Dalila Ennadre

Projecció i presentació amb Siham Lech-Hab
Dissabte 12 de desembre a les 12h
Sala d’actes (Pl. Acadèmia)
Aforament limitat, cal reserva prèvia.

imatge del cartell del festival : un volcà amb boira

Neix a Barcelona la iniciativa Jidma, festival interior, amb la intenció d’obrir un espai itinerant sobre pensament, art, educació i espiritualitat d’una forma intercultural i transversal a través de diverses disciplines. Jidma està organitzat per l’Associació Cultural Oozebap, que fa quinze anys que treballa des de la cultura amb propostes que busquen el diàleg intercultural i interreligiós.

Amb un cicle d’entrevistes en línia i una projecció homenatge a Dalila Ennadre, inicien el seu camí, que esperem que sigui molt llarg!

Al Convent podrem veure la projecció del documental “La Caravanne de Mé Aïsha”, de la realitzadora marroquina Dalila Ennadre, desapareguda la pasada primavera.
Aquest treball íntim i personal traça la vida de la poetessa i mística Aïcha Messaoud i la mateixa Ennadre, un viatge pel desert des del Marroc a Mauritània seguint les petjades d’aquesta dona. En finalitzar la projecció hi haurà una presentació amb Siham Lech-hab (presidenta de l’Associació Joventut Multicultural Musulmana).

El format online del festival és el cicle d’entrevistes i video-converses Art i Tradicions Espirituals, pensades per aprofundir en el vincle entre les arts i les tradicions espirituals, el rol d’aquestes expressions en l’àmbit individual i social. Cada vídeo va acompanyat d’una trobada online amb les persones protagonistes. Durant desembre tenim cita amb María Eugenia Manrique, Jesús Aguado, Pau Nubiola, Ababacar Thiakh i Modou Ka

Podeu veure les entrevistes o apuntar-vos a les converses al web del cicle

Reserva de places per correu electrònic “didac[arroba]oozebap.org

×