JAM’s de Dansa Contact Improvisació (CI)

10 de desembre de 16:30 a 20:30 h
Sala Noble del Convent de Sant Agustí
Taller pre-jam de 17.30 a 18.30 h , cal inscripció prèvia aquí

El col·lectiu Montonet organitza un dissabte de cada mes les JAM’s obertes de dansa Contact Improvisació. Aquest és un espai per tota aquella persona que desitgi explorar amb el cos i el moviment, amb l’objectiu obrir un espai per a l’experimentació i l’aprenentatge d’aquesta tècnica.

Il·lustració : Fabiana Hernández

El Contact Improvisació és una dansa postmoderna que s’origina als EEUU (1972) i es basa en la improvisació col·lectiva, implica una part de pedagogia i cooperació. La tècnica se centra en el contacte entre cossos: pesos, contrapesos, suports, caigudes, girs i inversions. Pren un caire social en ser un tipus de dansa inclusiva i heterogènia amb participants de diferents edats, habilitats i gènere.

Les JAM’s que planteja Montonet són guiades, una persona que s’encarrega de sostenir cada sessió amb diferents dinàmiques. Són trobades on existeix una corresponsabilitat a l’hora d’articular la sessió, on les persones amb més experiència i les que no en tenen tanta es nodreixen mútuament.

Carton Jam
Com que el terra de la sala és dur, dedicarem els primers 30 min de cada jam a cobrir l’espai de la sala amb cartons per tal de poder treballar amb un sol més tou i protegit.
Tot i que nosaltres portarem material, et convidem que portes un cartó el més gran possible (tipus nevera, rentadora, etc.).

Organitza: Col·lectiu Montonet : info.montonet@gmail.com

×