JAM amb Third Tongue i Videomapping

12 de març : 19h al
Claustre del Convent
Activitat en el marc del #8M

JAM de poesia i freestyle amb Third Tongue 
Videomapping participatiu amb Alvaro Muñoz Ledo (Mapping World Lab)  i alumnes del taller.

Escena d'una jam els participants cantant

Third Tongue: Reborn
Una nit elèctrica de poesia caribenya, música rebel, beats en directe i freestylingKaroo Chanti presentarà en exclusiva el seu poema èpic Yerma: una tragèdia del Carib: una relació ètnica de la Yerma de Lorca. Ambientada a l’illa de Santa Lucia, la història lírica i veritable que Karoo porta el públic amb un viatge tropical d’infidelitat, desigualtat de gènere i entitats sobrenaturals.
Després, l’artista llatina Lamashup obrirà el vòrtex líric amb els seus himnes reggae-latin mentre s’inicien les sessions amb les produccions en directe de Graal Beat.
Third Tongue” és un punt de trobada freestyle creatiu que convida rapers, poetes, cantants i compositors a experimentar, expressar i canalitzar les seves veus. Cerquen deconstruir les narratives colonials mitjançant l’apoderament de l’art, la comunitat i la cultura.

Vista del claustre del convent amb les projeccions mapejades a la façana d'estil gòtic, el públic i el músic Ivan Lorenzana
(Mostra de Videomapping a la #tardor2020 )

Mostra amb MappingWorldLab
Les visuals en directe aniran a càrrec d’un grup d’alumnes de Mapping World Lab (Alvaro Muñoz Ledo). Cada trimestre, els laboratoris de #videomapping actuen en directe per a posar en pràctica el treball del taller.

Logotip de thrid tongue : il·lustració amb dos cares i tres llengües
logotip de mappingworldlab

Activitats amb aforament limitat i reserva prèvia la mateixa setmana de l’esdeveniment a :
inscripcions.conventagusti.com

L’activitat també s’emetrà en directe al nostre canal de #Youtube.

×