[Instal·lació] Túnel Sensorial : Chounar i Joan Lavandeira

Instal·lació audiovisual
Túnel Sensorial
BeatMe lab : Chounar i Joan Lavandeira
7 i 8 de maig 
Sala Noble

Horaris : Divendres 7 de 18 a 20h
Dissabte 8 de 11h a 14h i de 17h a 20h

Cal inscripció prèvia a Inscripcions.conventagusti.com 
(a partir del 3 de maig)

túnel de leds que crea la instal·lació

El col·lectiu BeatMe lab presenta una peça interactiva, on el públic viatja a través d’un túnel, mentre genera una coreografia de sons, llums i visuals al seu pas.
Els elements de la il·luminació, les projeccions visuals i el so reaccionen a través de sensors de profunditat als esdeveniments dins de l’espai, generant respostes al moviment de les persones visitants.
L’efecte resultant és una escultura viva que es pot percebre des de dins i també a la distància.

vídeo de tunell sensorial
(Si no el veus correctament, fes clic aquí vimeo.com/439206023 )

Youssef Ben Achoura (Chounar)
D’origen francès i resident a Barcelona des del 2004. Apassionat del món audiovisual amb coneixements professionals electrotècnics, es focalitza en les instal·lacions artístiques on es fusiona la tecnologia LED, projecció mapping, il·luminació, instal·lacions interactives amb l’ímpetu d’innovar aplicant les noves tecnologies.
Fundador de l’Associació Cultural audiovisual BeatMe Lab en 2016, i actualment col·laborant amb l’estudi Isolator Space, situat en la Nau Tonal´H.
Ha actuat en directe a espais com a Hangar, Apol·lo, Razzmatazz, Llum, WAC, Niu, teatre Llantiol, entre d’altres.

Joan Lavandeira
Nascut a Santiago de Xile (1979), amb seu a Barcelona des del 2004. Artista visual i enginyer que treballa fonamentalment en la intervenció de l’arquitectura amb elements sonors i visuals a través de la tecnologia, reflexionant sobre l’espai i com es relacionen a escala perceptiva.
Col·labora amb nombrosos artistes i companyies nacionals i internacionals i la seva obra s’ha exhibit a festivals com Sonar, Mutek , Mira , Berlin Atonal, entre d’altres.
És Fundador de l’estudi creatiu Isolator Space (amb Magdalena Lanas) i del segell audiovisual Poststructural-ISM.

×