Hip Hop i Mapping participatiu

17 de desembre a les 20h
Claustre del Convent
(Sala interior en cas de pluja)

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia al nostre web.
A partir de l’1 de desembre
inscripcions.conventagusti.com

Crotchet Fiona, Wheels Homie amb videomapping dels participants del taller d’Alvaro Muñoz Ledo , al claustre del Convent.

Crotchet Fiona és una cantautora, rapera i MC ( mestra de cerimònies) originària de Guinea Equatorial, el seu estil musical és el hip-hop, rap i trap.
Descriu la seva música com un estil complex des de la lletra fins al ritme i la manera d’alternar melodia i rap, té una tonalitat greu però al mateix temps profunda.Fa més d’una dècada que viu a la ciutat comtal i sent molt seva la ciutat com qualsevol altra persona que hagi nascut en ella.

Crotchet Fiona als carrers de Barcelona
Crotchet Fiona

Benjamin Calero és Wheels Homie, un noi de vint anys que fa temps que escriu cançons per ell mateix, però aquest any ha decidit compartir-la amb tots vosaltres.
El seu carisma, les seves lletres i el seu flow a l’hora de cantar garanteixen un espectacle digne de veure per a tots els públics.

Beja als carrers de Barcelona
Bejamin Calero, aka Wheels Homie

El videomapping en directe serà a càrrec de les participants del taller de videomapping de l’artista Álvaro Muñoz-Ledo. Álvaro és un creatiu multimèdia al davant de Mapping World Lab. El seu treball artístic inclou peces audiovisuals en diferents formats, així com col·laboracions amb artistes i disciplines molt diverses.

Uns instants del darrer videomapping paticipatiu, al maig, amb Gokhan Sürer i Gustau Garcia:

×