8/7 : Gnawa Collective – Sun&Gravity

8 de juliol a les 20h 
Al Claustre del Centre Cívic Convent de Sant Agustí
Activitat gratuïta amb resererva prèvia
inscripcions.conventagusti.com

Fruit de l’alquímia i la viva expressió de la cultura gnawa i sufí, en diàleg amb un jazz magnetitzant i hipnòtic, neix aquest quartet que ens endinsarà en un viatge en el temps per les arrels dels pobles que travessaren el Sàhara Occidental, encadenats de peus i mans, cantant una oda a la llibertat fa 700 anys i que perdurarà fins avui.

Gnawa Collective reactiva la cultura de la memòria a través d’una experiència musical inaudita per a la gran majoria i curadora per a l’ànima.

El projecte Gnawa Collective neix el 2018 de la mà de Josafath Larios, Pierre Cabarat i Walid Mountassir. L’ensamblatge artístic el completa, a mitjan 2018, Marc Clemente. Aquesta experiència de composició multidisciplinar que integra història, art i societat, emmarcada en el llenguatge musical i audiovisual més actual, compila el seu primer àlbum Sun&Gravity a finals del 2019, amb el reconegut trompestita Audun Waage; el pianista i compositor Tomàs Becket Guerra, arriba a la formació l’any 2020. 

Gnawa Collective es presentà a l’escenari central del Palma Jazz Festival 2020, compartint cartell amb Avishai Cohen, Kenny Garret o Jorge Pardo, esdevenint com a punt de partida d’aquest projecte d’Oriental Jazz.

Gnawa Collective són:
Walid Mountassir: guembri, oud i veu.
Pierre Cabarat: saxo i flauta.
Josafath Larios: bateria.
Tomás Becket: piano.

www.gnawacollective.com

En el marc de Zero3, Altaveu d’Accions Culturals
Convent de Sant Agustí i la Biblioteca Francesca Bonnemaison
Del 6 al 23 de juliol
Podeu descobrir el programa complet aquí

Categoria: Zero3
×