Festival Zona Watusa

5 aniversari de Zona Watusa
1 d’octubre de 12 a 22h
Exposició de segells discogràfics, djs i directes
Claustre i Sala Noble del Convent
Entrada gratuïta
(2 d’octubre a Dos Dos Space)

La primera edició del Zona Watusa Festival aterra a Convent de Sant Agustí amb una exposició de segells discogràfics i zines, dj’s estel·lars, un taller d’autoedició de cassets per a nens i 3 en directes del segell Zona Watusa, inclosos el llegendari Ekoplekz de Regne Unit, neo-psychtronics R.E.E.L. de Regne Unit i el retorn al Convent del grup local Fe Baido.

cartell del festival Zona Watusa amb un Gripau lila que explica el llistat d'artistes i activitats.

Exposició de segells discogràfics i djs : 12 a 19h

Djs: Circulo de Sucesos, Doza, R de K, Teoria Incertidumbre, Dania, Emotional Pussy i DJ Shak
Segells
: Nuevo Sonido Nacional, Call It Anything Records, Crystal Mine Muzik, Ediciones Populares, Finis Africae, Magia Roja, Paralaxe Editions, TD Papeles, Zona Watusa, School of the Arts, Ultra-Local Records, Marbre Negre, Editalaservidumbre, Discos Volta, Ubild Editions, La Lara Lora, Colectivo La Maquina i més….

Taller d’autoedició de cassets per a Infants amb Sarah Resines: inscripció prèvia a : crystalmine@disroot.org

Directes a la Sala Noble : 19.30h a 22h

Ekoplekz | UK (Planet Mu / Editions Mego)   

Ekoplekz és el projecte electrònic Lo-fi de Nick Edwards de Bristol, Regne Unit. Defuig les tècniques modernes de producció digital a favor dels aparells analògics primitius, les gravadores de cassette amb un enfocament espontani i improvisat de la composició. S’inspira en les bandes sonores de BBC Radiophonic, el reggae dub primerenc, el Krautrock i els pioners del post-punk/industrial com Cabaret Voltaire, Throbbing Gristle i Robert Rental.

R.E.E.L. | UK
Rapid Eye Electronics Limited son Matthew J Saunders, Saxon Roach i FarmerGlitch. Tres refugiats de les primeres grans guerres de duel psicodèlic als voltants de Somerset que desenvolupen a aquest projecte la seva vessant més espontània, reflexiva i filosòfica.

Fe Baido  | BCN
Banda de música experimental de Barcelona formada per Carlo Pavía, Björt Rúnarsdóttir i Pau Robert. Sintetitzadors, violoncel, baix, percussió, artefactes amplificats i un munt de

pedals d’efectes construiran un paisatge sonor pròxim a l’ambient per a a submergir-se en un viatge íntim i introspectiu.

×