[Exposició] Pentáculo Escultores : fragments

Hall de la Plaça de l’Acadèmia
Del 4 de desembre de 2021 al 7 de gener de 2022
Inauguració el 9 de desembre

Fragments és una exposició que a manera de Gabinet de Curiositats, explora les particularitats i els diferents acostaments a la instal·lació i l’escultura contemporània dels artistes participants. Fent una retallada i apropament a la producció artística que s’ha desenvolupat durant aquest any, l’exposició es planteja com un mostreig a allò singular de cadascun dels mons que explora. D’aquesta manera, igual que als Gabinets que durant els segles XVI, XVII i XVIII van servir per conèixer i entendre el que altres cultures, fora de les terres conegudes, desenvolupaven. En aquesta ocasió el públic visitant tindrà una fragmentació curosament escollida, del gran total que conforma la nostra pràctica artística.

En aquest sentit, entenem els fragments no com el residu de quelcom que es va trencar, sinó per contra, les peces clau que completen un cos conformat per centenars de particularitats que el fan únic i harmoniosament caòtic. Cada fragment que fa part d’aquesta exposició és aleshores, un total en si mateix que alhora completa la identitat dels qui en aquesta ocasió ens fem presents en aquesta mostra.

Les participants
Ingrid Emaga, Mireia Ruiz, Agustina Fioretti, Weiju Pan, Max Dalmau Abraham, Felipe García Salazar, Luis Oliveto, Coral Senderos, Takehiro Iwata. Acción :  Sofia Lausero

pentaculoescultores.com

Categoria: Exposicions
×