[Exposició] Indòmites de WO (Women Art Community)

Hall de la Plaça de l’Acadèmia
del 27 d’abril al 20 de maig
de 10 a 14h i de 16 a 20h

“Indòmites”, de WO comunitat de dones en l’art, presenta més de 40 peces de 12 artistes internacionals en les disciplines de pintura, il·lustració i fotografia. Cada artista presenta la seva pròpia expressió del tema i revela el que per a cada una significa trobar l’alliberació de tots els condicionaments socials, alliberant-se a si mateixes o empoderant a altres perquè facin el mateix.

collage d'obres d'artistes participants: 
Alba Romera Antar Atma Vidya
Raffaella Freyre Friday
Egle Nutautaite Ortiz Rebirth
Sofia Zuluaga Sublimate
Bymireiaesteban Pachamama
Obres d’esquerra a dreta: Alba Romera Antar Atma Vidya. Raffaella Freyre Friday. Egle Nutautaite Ortiz Rebirth . Sofia Zuluaga Sublimate. Bymireiaesteban Pachamama

Vàrem crear WO perquè malgrat totes les injustícies i dificultats a les quals les dones artistes s’hi han enfrontat al llarg de la història de l’art i a les que encara avui s’enfronten, hi ha mil d’artistes talentoses i treballadores, creen treball únic en cada racó del món. Creant comunitat, unint-nos i donant-nos suport entre nosaltres, creiem que podem crear un espai perquè totes les veus de les dones artistes se sentin més fort.

WO, com iniciativa, representa diversitat, democràcia, inclusió. Fes costat a les dones artistes perquè siguin igualment respectades i s’obtingui la igualtat d’oportunitats, drets, i salari. Pensem que el fet de tenir èxit no significa trepitjar a ningú, sinó, fer tot el possible per sostenir-les.

Artistes participants : Macarena Asensio, Bymireiaesteban, Sofia Zuluaga, Sofia Franco, Raffaella Freyre, Carolina Jiménez, Natalia Herrera, Egle Nutautaite-Ortiz, Karin Pušnik, Alba Romera, Barbara Runggaldier, Francesca Svampa

Coneixeu més sobre aquesta exposició:
linktr.ee/_WO

Categoria: Exposicions
×