[Exposició] Altres bancs d’Albert Negredo

Altres bancs
Albert Negredo

Del 10 de gener al 4 de febrer
Hall de Pl. Acadèmia

Visites comentades amb l’artista 
Dijous 13 de gener a les 18.30h

L’espai públic ha estat prohibit, i seure al carrer, ha sigut inimaginable per ningú fins fa poc temps relativament. Ara, i més pròximament, tornarem a gaudir de l’exterior, com el que represento amb Altres bancs, uns bancs fotografiats durant aquest estiu de l’actual pandèmia.

Aquí, la perpetuïtat de la imatge capturada, està en contraposició al conjunt d’obra, d’aparença tan inestable, incòmode, antic, invalida… , mostrant la contrarietat entre diferents tipus de mobiliari, en aquest cas bancs, malmesos, inútils, fràgils… Per a representar una altra mena de seients de l´espai públic, urbà o rural.

Albert Negredo utilitza diverses disciplines com fotografia, vídeo, escultura, instal·lació, so i art digital o moda, per a realitzar treballs que giren al voltant de 3 posicions: el pacient en el seu entorn, temporal, perpetu o finit, el metge o especialista i el social. Per això, fa peces vinculades a patologies, incomoditats, estats, curacions, tractaments, malalties… per combinar les arts visuals amb la religió, la filosofia, la psicologia i la psiquiatria.

albertnegredo.net

Categoria: Exposicions
×