[Exposició] Los pájaros que vuelan solos se electrocutan

Los pájaros que vuelan solos se electrocutan
de Christian Angriman

1ª part : De 4 al 15 de novembre
2ª part:  Del 25 de novembre al 5 de desembre.
Hall de Pl. Acadèmia

Aquesta exposició està formada per peces que ronden la idea del control, dels sistemes de control, de la llibertat com a quelcom il·lusori i de la desesperació com a última disfressa de la solitud.


Christian Angriman, 1977

Llicenciat en Art per l’Escuela Nacional de Bellas Artes, es va formar en Escenografía a Escuela Superior de Bellas Artes Ernesto de la Cárcova i Direcció de Cinema d’Animació  Escuela Municipal de cine de Avellaneda, a Argentina.  A Barcelona, va estudiar il·lustració a l’Escola Superior de Art y Disseny Serra i Abella.
Ha participat en exposicions col·lectives al Museo Nacional de Bellas Artes de Buenos Aires (Premio Novartis), MALBA (La Recolección), Galeria Ruth Benzacar (Curriculum 0), entre d’altres.
En l’àmbit de l’animació, Va participar a diversos festivals al Centro Cultural Recoleta, Festival de Cine Latinoamericano de Rosario o Notze flash de Bilbao. També va treballar amb projectes per a MTV o La Nave de Los Sueños…
En la seva faceta d’il·lustrador, va participar amb diverses publicacions de l’editorial Andrés Bello, tant a literatura infantil com a novel·la gràfica.

Categoria: Exposicions
×