Ens mantenim a prop!

Amb més propostes en línia i les mesures adequades, adaptem la nostra programació i activitats.

Imatge del claustre del convent amb cadires muntades a distància de seguretat i pantalles col·locades per a retransmetre el consell de barri.


La nova resolució publicada per la Generalitat de Catalunya, fa que els Centres Cívics de Barcelona modifiquem alguns dels nostres serveis. Les portes estan obertes tot i que se suspenen les activitats presencials de caràcter cívic i comunitari.

Per tal de contribuir en la contenció del brot epidèmic, les activitats formatives i tallers passaran a impartir-se en línia, sempre que sigui possible, rebreu informació concreta de les modificacions i afectacions en cada cas.

Tampoc se cediran espais dels equipaments per a activitats socials i comunitàries i se suspenen les visites i itineraris.

La programació d’exposicions continuarà oberta amb les corresponents restriccions d’aforament, les activitats culturals en directe, no es realitzaran.

Totes aquestes noves mesures de contenció seran susceptibles de revisió segons com evolucioni la situació epidemiològica.

Podeu llegir més informació al web de Barcelona Cultura i de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona.

×