[Exposició] Elisa Soro : Projecte La Ribera-Born

“Una mirada al pasado a través del presente”

Hall de Plaça Acadèmia

Del 13 al 31 de març 

Inauguració : 17 de març a les 19h

Elisa Soro, llicenciada per la Universitat de Belles Arts de Barcelona l’any 1998, va començar la seva carrera professional en diferents campanyes de restauració i conservació del Patrimoni de Catalunya. Paral·lelament va combinar aquesta feina amb la faceta d’artista plàstica, realitzant diverses exposicions dels seus treballs pictòrics.

Més tard l’artista s’endinsà a poc a poc al món de la il·lustració, sense deixar mai de banda les teles de gran format i la pintura a l’oli. Es podria dir que, experimentant tant en el medi digital com en el més tradicional, il·lustració i pintura es fusionen en la seva trajectòria professional.

En aquesta exposició es poden veure 10 obres que corresponen a 10 indrets concrets d’El Born que representen racons plens d’història i que es fusionen amb l’ambient modern i cosmopolita del barri. L’artista planteja una gimcana artística que, amb l’ajut d’un plànol, convida a l’espectador a passejar i descobrir els diferents indrets que han sigut la seva font d’inspiració.

Pots fer un recorregut pels espais de les obres en aquest plànol!

www.elisasoro.com

×