[Directes i instal·lacions] Teorema Air

Dissabte 9 de juliol de 18 a 21.00h
Claustre del Convent de Sant Agustí
(locació interior en cas de pluja)

Cal inscripció prèvia aquí

Experimentació sonora, la connexió entre el cel-individu a través de les ones sensorials. L’atmosfera i l’aire són el canal conductor. Directes de Berenguer/Yanovsky i Rodrigo Garcia & Maria Pietranera, pintura en viu amb Sophie Crichton i la instal·lació sonora de JoseCarlos Florez per a la trobada de Presentació de Teorema 2021.

claustre del convent : l'edific en blanc i negre i el cel blau.

18h: Maria Pietranera & Rodrigo Garcia presenten New Era
Maria Pietranera (veus, performance). Cantant, actriu i compositora Argentina i Rodrigo Garcia (creació sonora) artista emergent amb diverses facetes, s’uneixen amb la intenció de relaxar ment i ànima.
Un directe Inspirat en el renaixement i la contemplació de la naturalesa evolutiva que revela els canvis en els éssers vius a través del temps, travessant pols oposats en tot el seu recorregut, caos i pau. Vida i mort.

Alla i Josep Manual en directe a l'edicio 2019 de Teorema al Convent
Alla i Josep Manual en directe a l’edicio 2019 de Teorema al Convent

19h : Alla Yanovsky ( flauta travessera, instruments inventats i objectes ),
José Manuel Berenguer ( processament de so )

El duo sorgeix en 2015 quan va ser realitzada el primer enregistrament “Floating Time” ( El temps flotant), i a partir d’allí, continua com una col·laboració que sempre es nodreix de noves idees. En 2017 s’edita l’àlbum “Tarkovsky 30” dedicat a l’aniversari de Tarkovsky; en 2018 surt “Silenci de les sirenes”, un àlbum ple de paisatges musicals dedicats a Odissea i la mitologia grega, també realitzen en directe “AmpliFicciones” o “La Nave va”, aquest últim dedicat a Fellini.
Alla Yanovsky, intèrpret, compositora, investigadora interdisciplinària graduada en kiev. En Els últims anys investiga en Terreny de la música electroacústica experimental i col·labora entre d’altres amb l’Orquestra del Caos.
José Manuel Berenguer és compositor i guitarrista, coordinador i professor de Psicoacústica i Música experimental del Màster en Art Sonor de la Universitat de Barcelona i director d’Orquestra del Caos.

Pintura en directe: Sophie Crichton
Sophie és una artista plàstica canadenca establerta a Barcelona que utilitza la vida urbana com a font d’inspiració de les seves peces més abstractes. Al Convent, treballarà en directe amb textures i colors a partir de la relació amb la música i l’espai.

Instal·lació: diversos horaris: Jose Carlos Flores: Augmented Drum Machine
Josecarlos Flórez, és un artista peruà de nous mitjans i investigador independent, que viu i treballa a Barcelona. La seva àrea de recerca se centra en la fusió d’art i tecnologies de codi obert. Augmented Drum Machine és un instrument musical on les capacitats han estat ampliades valent-se de la tecnologia, per dotar-lo de noves formes d’interacció. És un instrument augmentat on conflueixen el so, la robòtica i la il·luminació led.

+Info sobre Teorema

×