Dia mundial de l’escolta 2020

16 de juliol : 19h
Dia mundial de l’escolta WLDbcn

El Grup d’Exploradors de l’entorn sonor organitza les activitats del dia mundial de l’escolta 2020 amb una convocatòria de peces per a sala virtual i una passejada per reconèixer el paisatge sonor del barri.

Per sisè any el Grup d’Exploracions de l’Entorn Sonor (G.E.E.S), s’afegeix a la convocatòria d’esdeveniment global que el World Listening Project amb motiu del Dia Mundial de l’Escolta (World Listening Day). El lema que inspira l’edició 2020  porta per títol “The Collective field” (“El camp col·lectiu”)

Amb aquesta temàtica proposada per Katherin Krause com a motor de l’edició d’enguany s’organitza amb una  recollida d’enregistraments de camp, que com cada any formarà part de la sala d’escolta. En les anteriors edicions hem pogut gaudir d’aquesta experiència sonora en directe, a la sala noble del centre, aquest any en canvi serà en format virtual on podrem gaudir de les gravacions de camp seleccionades.

S’organitza també una passejada sonora (soundwalk) en l’entorn del barri, la trobada és el dijous 16 de juliol a les 19h a l’entrada de Pl. Acadèmia. 

Info pràctica de la convocatòria:

Participa amb un enregistrament o composició de 3 a 15 minuts (.wav), una imatge (.JPG) i un text breu explicant la teva peça, abans del 17 de juliol a exploracionesentornosonoro@gmail.com.

imatge de la campanya 2020 del dia mundial de l'escolta
×