[Convocatòria] FAJ 2024

El Festival d’Art Jove de Ciutat Vella presenta la 14a edició que tindrà lloc el 10 de maig de 2024 al Claustre del Centre Cívic Convent Sant Agustí!

Ampliació de termini! Oberta fins al 12 d’abril !
Adreçat a joves d’entre 12 i 22 anys
Podeu presentar una proposta individual o col·lectiva en qualsevol disciplina: ESCÈNICA, VISUAL i MUSICAL.

QUÈ ÉS EL FAJ?

El Festival d’Art Jove és un festival adreçat a joves d’entre 12 i 22 anys vinculats a Ciutat Vella que estiguin interessats a mostrar i compartir la seva proposta artística.
El FAJ està obert a qualsevol persona jove vinculada a Ciutat Vella, que li agradi l’art i, sobretot, que tingui moltes ganes de participar! No és un requisit que els joves i les joves que es presenten disposin d’una formació o carrera professional.
Podeu presentar una proposta individual o col·lectiva en qualsevol disciplina artística dins de les categories del festival: ESCÈNICA, VISUAL i MUSICAL.

El dia del FAJ un jurat valorarà les diferents propostes per a seleccionar els guanyadors i/o guanyadores per cada categoria obtenint el premi corresponent. Hi ha quatre premis: un per categoria i el premi del públic que es votarà el dia de la mostra!

Si dubteu, no esteu segurs de si podeu presentar-vos o us posa nerviosos el fet de pujar a un escenari…no us preocupeu perquè el 3 de maig es farà una trobada prèvia a la mostra, on s’espera que totes les participants assistiu, us doneu a conèixer i pugueu resoldre dubtes amb els diferents organitzadors d’aquesta edició: Franja Convent, l’Espai Jove Palau Alòs i el Casal Jove Atles!

Apropeu-vos i us ajudarem!

QUI POT PARTICIPAR AL FAJ?

Podeu participar si teniu entre 12 i 22 anys, teniu vinculació amb Ciutat Vella i us agrada l’art.
Us podeu presentar de forma individual o en grup en qualsevol de les categories del FAJ, si sou un grup el 75% dels integrants han de tenir entre 12 i 22 anys.

COM PUC PARTICIPAR AL FAJ?

Només has d’omplir el formulari d’inscripció i explicar-nos quina és la teva proposta.
El termini per presentar les propostes és del 22 de gener al 29 de març. Fora d’aquest termini no s’acceptaran inscripcions.
La proposta que presenteu no pot durar més de 8 minuts.
Les places són limitades, si ja teniu clara la vostra proposta no perdeu l’oportunitat! S’adjudicaran per ordre d’inscripció i recepció de tota la documentació necessària.
L’equip d’organització es reserva el dret d’excloure propostes que no compleixin els requisits o que es considerin ofensives.
Des de l’organització del Festival contactarem amb vosaltres tant si sou seleccionats com si no.
Un cop seleccionades les propostes us acompanyarem i podreu comptar amb el nostre suport en la preparació!

Bases de Participació fent click aquí
Formulari de participació fent click aquí

×