Convocatòria anual d’Exposicions al Convent de Sant Agustí per l’any 2024

El Centre Cívic Convent de Sant Agustí en la seva línia de treball al suport a la creació emergent del territori obrim la Convocatòria per a les Exposicions de l’any 2024. 

Aquesta convocatòria s’obre el 13 de setembre de 2023 i acaba el 13 de novembre de 2023. Abans del 1 de desembre, es comunicarà les obres i artistes seleccionades.

Els projectes artístics s’exposaran a la Sala Hall de la Plaça de l’Acadèmia durant l’any 2024, a partir del 3 de gener de 2024. 

Inauguració de l'exposició DONA MUJER WOMAN de Montserrat Anguiano i Ruben Antón
Inauguració de DONA MUJER WOMAN de Montserrat Anguiano i Ruben Antón

Les artistes i col·lectius comptaran amb el suport del Centre Cívic per a la difusió i els materials d’estructura per penjar i/o situar l’obra.

El període d’exposició serà d’un mes incloent muntatge i desmuntatge.

Caldrà omplir el formulari següent i afegir en un mail a dinamitzacio(@)conventagusti.com les imatges i/o dossiers que es vulguin afegir de la proposta.

La presentació de la proposta pressuposa l’acceptació d’aquestes indicacions i la seva lectura.

Selecció

Aquest any celebrem el 25è aniversari del centre cívic Convent de Sant Agustí. És un moment especial en què recordem i posem en valor tot el recorregut que l’equipament ha fet aquests anys, des del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, conegut com el Casc Antic de Barcelona.

En la seva trajectòria el centre cívic s’ha consolidat com un punt de referència clau dins de la seva comunitat més propera. Esdevenint un espai de trobada, aprenentatge i creació, des d’on hem compartit moments inoblidables, generant oportunitats per al desenvolupament de les persones i dels col·lectius.

El centre cívic ha anat oferint fins al dia d’avui un ampli ventall d’activitats, tallers, esdeveniments culturals i educatius, exposicions i moltes altres propostes. És un espai on les persones poden descobrir noves aficions, desenvolupar talents i establir connexions significatives amb comunitats diverses.

Aquests 25 anys d’existència han estat possibles gràcies a la dedicació i l’esforç del conjunt de les persones implicades: persones col·laboradores,  artistes, formadores, membres de l’equip i, sobretot, els veïns i les veïnes. Cadascuna de les seves aportacions ha contribuït a fer del Centre Cívic Convent de Sant Agustí un espai viu, dinàmic i acollidor.

Mirem enrere amb orgull i satisfacció, però també mirem cap al futur amb entusiasme. Continuarem treballant per a mantenir el Convent de Sant Agustí com un espai de referència per a tothom, un lloc que segueixi inspirant, enriquint i connectant les persones.

Per això aquest any no oferim una línia temàtica a seguir, sinó que ho deixem obert.

Formats

Els formats que es podràn acceptar son els següents:
– Art contemporàni
– Arts visuals i plàstiques. (pintura, escultura, instal·lació).
– Fotografía – Documental social.

Formulari a omplir amb la proposta.

Categoria: Exposicions
×