[Concurs] I Concurs de Fotografia de la Festa Major del Casc Antic

Des del Convent de Sant Agustí, aquest any us volem proposar que participeu de la Festa Major del Casc Antic a través de la vostra mirada.

Us presentem el primer concurs fotogràfic de la Festa Major del Casc Antic, on tots els veïns i veïnes del barri que hi vulgueu participar, ens mostreu com capteu aquells petits instants de la festa.

Com participar-hi

Els participants podreu presentar com a màxim, fins a 3 fotografies originals, amb un títol que les defineixi, i la categoria per la qual es presenta (p. ex. nomdelafoto_categoria 1. jpg).

A més, caldrà indicar-hi el nom i cognoms, l’edat, l’adreça i el CP, el telèfon i un correu electrònic.

Les fotografies hauran de ser:

  • en format digital i es poden enviar en un arxiu digital adjunt (en format .jpg o .tif) o per wetransfer al correu electrònic fotofestamajor@gmail.com 
  • caldrà indicar a l’assumpte: I Concurs Fotogràfic Festa Major Casc Antic
  • impreses en DIN A4 al Centre Cívic Convent de Sant Agustí: de dilluns a divendres de 9.30 a 21.30h i dissabtes de 10.30 a 13.30h i de 16.30 a 20.30h (C/ Comerç, 36 – 08003).
  • les fotografies es poden realitzar amb càmera fotogràfica o qualsevol dispositiu electrònic: mòbil, tauleta etc. i en qualsevol tècnica fotogràfica. 

El període de lliurament és del 22 de juny al 5 de juliol de 2022.

Les fotografies guanyadores i altres fotografies seleccionades s’exposaran al Centre Cívic Convent de Sant Agustí del 12 al 29 de juliol de 2022 i es publicaran a l’Instagram de la Festa Major de Casc Antic #fotofestamajorcascantic

Jurat i premis

El jurat estarà format per representants que la Coordinadora de la Festa Major del Casc Antic assigni, el Born Centre de Cultura i Memòria, l’Associació Santa Caterina, Veïns i Comerciants del Mercat i del Barri, Drac Màgic, l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona, l’equip del Centre Cívic i un representant del Districte, que atorgaran els premis de les diferents categories.

Hi haurà 3 premis, un per a cada categoria.

Els premis estaran dotats de vals-regal dels equipaments culturals i dels comerços que conformen el jurat.

Categories

  1. La més del Barri
  2. La més Festiva
  3. La més descarada

El divendres 8 de juliol el Centre Cívic es posarà en contacte per notificar els guanyadors.

Drets d’imatge i de reproducció

Les persones participants es responsabilitzaran dels drets de tercers i exonera a l’organització de qualsevol reclamació per drets d’imatge de les fotografies presentades. 

Les persones participants cedeixen a l’organització el dret de reproducció de les seves imatges, que s’utilitzaran com a exhibició i promoció de la Festa Major del Casc Antic.

Associació Santa Caterina, Veïns i Comerciants del Mercat i del Barri
Arxiu Fotogràfic de Barcelona
Categoria: Barri
×