[Concert] Mike Cooper & Jason Kolàr i participants del taller

2 de febrer a les 20h
Capelles del Convent
Gratuït : aforament limitat

El 30 i 31 de gener, Mike Cooper visita el Convent per conduir un taller de música experimental: una experiència d’improvisació musical col·lectiva, creada amb la col·laboració de Cristian Subirà (Aka Jason Kolàr). Per concloure aquest aprenentatge grupal, gaudirem d’un concert, amb artistes i  participants. 

Mike Cooper ha construït durant els darrers 60 anys una trajectòria que ha esdevingut anòmala (per molts crítics ‘de culte’), no només per la seva longevitat sinó també pel seu inconformisme, la seva qualitat i sobretot, la seva contemporaneïtat. Amb uns inicis marcats pel seu amor al blues de Mississipi Fred McDowell, la seva constant exploració l’ha portat a generar un so mutant que veu del free-jazz, la música tradicional de la Polinèsia, les gravacions de camp o l’electrònica d’avantguarda.

Durant més d’una dècada, Cristian Subirà (aka Jason Kolàr) ha estat un membre actiu de l’escena musical underground de Barcelona. Ha realitzat més de 150 shows en directe en dispersos llocs d’Europa, Estats Units i Japó, a més d’aparicions en festivals com Sónar, Atonal Berlin, LEM, Grec o Meakusma. Les exploracions sonores de Subirà naveguen al voltant de la new age, l’ambient i el drone, sempre tractant de construir un pont entre elles.

(Foto Cristina Claramunt)

×