Babylon al Convent de Sant Agustí

Rabih Beaini i NPLGNN
25 de març : 19.30h
Claustre del Convent de Sant Agustí
Gratuït

Inscripcions al nostre web a partir del 14 de març
inscripcions.conventagusti.com

El CC Convent de Sant Agustí col·labora en la III edició de Babylon, una jornada amb dues figures de l’experimentació sonora electrònica local i internacional al claustre gòtic del Convent: Rabih Beaini i NPLGNN.

Babylon és un projecte que neix amb l’objectiu de crear un espai d’intercanvi entre les realitats artístiques, una plataforma de representació del present amb caos i indefinició de gènere. Ho materialitzen en una sèrie d’esdeveniments al voltant de la música electrònica, que recorren des del post-rave fins al hardcore o les recerques sonores més antropològiques.

rabih
Rabih Beaini . Fotografia de Hans Van Der Linden

Rabih Beaini
Conegut com a Morphosis, aquest DJ i productor d’origen libanès, transcendeix les fronteres del techno amb les seves creacions imaginatives, fosques i emocionals. Sets immersius amb influències tan variades com el free-jazz o el krautrock fins a la newwave o les músiques d’arrel d’arreu del món.
Fundador del segell Morphine records amb seu a Berlín, es dedica a posar el focus en sons del món de tall electrònic d’avantguarda amb perspectiva oberta i internacional.
Aquesta plataforma ha publicat material de Pierre Bastien, Senyawa, Pauline Oliveiros, Madteo, Metasplice, Anthony “Shake” Shakir i Hieroglyphic Being (aka Jamal Moss) i una trilogia retrospectiva d’obres de l’improvisador i mestre de sintetitzadors de Buchla, Charles Cohen, entre d’altres.
Els seus treballs personals han estat publicats a segells com Sistrum Recordings, M>O>S, i Styrax. El seu àlbum de debut va arribar en 2011, What Have We Learned, a través del segell Delsin. Beani participa també a la Upperground Orchestra, un projecte d’improvisació de múltiples-caps que explora el terreny entre l’electrònica i el jazz.

Giovanni Napolano
NPLGNN Giovanni Napolano

NPLGNN
La música de NPLGNN (Giovanni Napolano) se situa entre els sons rave mutants, l’experimentació més abstracta i excavacions d’arrel. Originari de Nàpols i resident a Barcelona,  va editar el seu primer disc en el segell Where To Now?, descrit com un “llenguatge pre-babel de la música de ball”.
En els darrers temps ha publicat material als segells OKNO (Phonica), Reel Torque a la plataforma Boomkat, LavaLava records o Hypermedium. És artista resident a la ràdio independent Noods de Bristol i dirigeix el projecte MBE, una sèries de mitxtapes i editorials
amb la qual ha col·laborat amb Beatrice Dillon, Conor Thomas, Nyege NyegeTapes o Paul Daley. Co-dirigeix un projecte amb Dave Saved anomenat  Forever Now.


Aquesta edició és possible gràcies al suport de Compà, Holala! Vintage Clothing, Couleur Café, Cougar Collection i Seven Frequenzy, comunitat implicada en el col·lectiu Babylon per a la realització d’aquesta trobada.

×