Espectacle Infantil “La Ventafocs que no volia menjar perdius”

Genèrics de la Companyia La Pantomima
Espectacle de titelles amb perspectiva de gènere
10 de març a les 17.30h
Al Claustre: Gratuït (Tots els infants han d’anar acompanyats d’adults)

Dues històries que revisen, de manera divertida i amb el format tradicional de titelles, qüestions ben actuals com els estereotips i els rols associats a la distinció binària de gèneres.

Genèrics és el nom que porta un espectacle compost de dues històries: La Ventafocs que no volia menjar perdiusi “La meitat d’en Jan“. Els protagonistes d’aquests relats s’enfronten a una realitat composta de patrons de comportament segons el gènere que se’ls ha assignat, que els allunyen d’allò que els agrada, i en definitiva, d’allò que són.

La Ventafocs que no volia menjar perdius
És l’adaptació del conte clàssic a través d’una protagonista vegetariana i rebel, mostrant la situació de dones que un dia descobreixen que la seva vida no és el promès conte de fades.

La meitat d’en Jan
Coneixerem en Jan, qui sent permanentment que hi ha coses de nens i coses “de nenes”, i no ho entén. Per això, quan decideix deixar de fer coses de nena, es troba com si li faltés la meitat d’ell mateix.

La Pantomima és una companyia fundada a Lleida el 2002. Està especialitzada en teatre de carrer i infantil, i els seus espectacles treballen amb una àmplia gama de disciplines artístiques. Aquests més de 20 anys de recorregut li han merescut nombrosos premis i reconeixements a la seva tasca.

×