14 de juliol : Audició a la Biblioteca i concert de Namina!

El el marc del Cicle : Zero3 Altaveu d’Accions Culturals 

14 de juliol

Audició El fascinant món del Blues

De 19 a 20.30h

El Blues més enllà dels Cànons. A càrrec de Diego Armando DJ

Lloc: Biblioteca Francesca Bonnemaison

La tercera audició estarà dedicada a la vasta influència del Blues en la creació contemporània. Implícita i explícitament la música pop esta arrelada a la tradició afroamericana i per tant al blues. Des del naixement del Rock & Roll aquesta petjada ha sigut evident en el folk i en tot el que ha estat la música popular del segle XX. Les històries rapejades del Hip-Hop, el feeling de Portishead i la cruesa de Pj Harvey , en són alguns exemples.

Concert al Claustre del Convent

21h : NAMINA

 

Namina ens acompanyarà en aquest viatge, concretament amb el seu nou disc titulat Ígnia (Microscopi), que navega entre el xiuxiueig a cau d’orella i el crit esgarrapat i en què una boira de blues amara les cançons. Ordenades segons una cronologia emocional, les cançons ens acosten a uns moments concrets de la narració i acaben confluint en un lloc comú: el cor obert.

A Ígnia l’eclecticisme estilístic que defineix la sonoritat de la banda es consolida i s’eixampla per el vessant elèctric. Això no obstant, a Namina el que mana són les cançons, per sobre dels clixés.

“Namina arriba a enlluernar amb el seu nou projecte, articulat per deu cançons que no tenen trampa, on la seva veu sorgeix de ben endins. Acompanyada per músics de brillant ofici, Namina exhibeix eclecticisme i audàcia estilística.”  Esteban Linés, La Vanguardia.

www.namina.net

×