A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Què fem?

El Convent de Sant Agustí és un equipament de proximitat obert i dinàmic dels barris de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera del districte de Ciutat Vella que, conjuntament amb les entitats del barri, ofereix una àmplia oferta d’activitats i propostes culturals de gran varietat temàtica.

Ubicat en un edifici de gran valor arquitectònic, en què destaca el claustre gòtic, el centre s’ha posicionat en els darrers anys com a eix motor de la vida associativa local. La seva programació amb un marcat caràcter cultural i social es dissenya des del principi de la territorialitat.

De l’oferta trimestral en destaca una gran varietat de tallers, que s’articulen principalment a partir de dos eixos temàtics: el cos i moviment, i la música. També es programen conferències, exposicions, suport a la creació, etc.

El centre té com a especialització el foment de l’art emergent, especialment el vinculat amb la música i les noves tecnologies. Des d’aquesta perspectiva el Convent de Sant Agustí s’ha posicionat en els darrers anys com a referent en els circuits musicals a partir d’una programació sòlida i continuada, que han merescut el reconeixement per part del sector.