Un estiu molt intens : Littlebits, Sonar, MakerFaire Barcelona, TV2 i Canal33


Aquest estiu ha estat molt mogut al @makerconvent com a chapter de Littlebits vam participar en l’organització del seu estand al Sonar+D i vam realitzar un dels dos workshops, el que estava centrat en el Synth Kit de Littlebits. Vam fer equip amb l’altre chapter que hi ha a Barcelona el Dreamkers. Pel workshop vam tenir la inestimable ajuda de Xarlene Visuals.

Per promocionar la presència de Littlebits al Sonar+D vam ser convidats a participar al programa de TVE2 “TIPS” amb en Bruno Sokolowicz, us deixem el video.

També vam ser convidats a parlar del món maker al programa PopAp de Catalunya Radio, aquí us deixem l’audio.


Fa uns mesos Mónica Rikic, artista interactiva ens va convidar a acompanyar-la en el programa “El dia de demà” del Canal33 per parlar de l’educació del futur, vam poder aportar la nostra visió sobre què cal fer i quines habilitats i competències son importants d’ara en endavant. us deixem el video.

I per acabar vam seguir a la MakerFaire Barcelona fent diferents coses, unes demos, participar al debat “Learning how to Learn” i presentant el llibre “Deconstruyendo el Manifiesto Maker”. A les demos ho vam organitzar amb Francesco Marino, desenvolupador fascinat per Lego i artista resident a @makerconvent, i amb Ro-bòtica.

Vam ensenyar com construir artefactes interactius amb Lego i Sbrick. Us deixem algunes imatges.

 

 

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.