MakerCamp Hivern 2018


Un any més tornem amb un espai on aprenem a crear amb les mans i la ment, jugant i compartint.

Us informem que ja estan obertes les inscripcions al MakerCamp d’Hivern dels dies 24, 27 i 28 de desembre de 10 a 14h. L’activitat va dirigida a nenes i nens de 12 a 16 anys.

Els nens i nenes que participen al Club dels Inventors es poden inscriure a partir de 10 anys.

El preu del MakerCamp d’Hivern és de 38,96€

Les places s’adjudicaran per ordre d’inscripció!

Aquí us deixem una descripció del que farem cada dia!

Dilluns 24: SURT DEL LABERINT

micro:bit és un petit ordinador programable dissenyat perquè aprendre o ensenyar sigui fàcil i divertit! Amb materials reciclats i un cotxe buggy per a micro:bit crearem un repte a resoldre: un laberint on el dispositiu mòvil que controla el micro:bit hagi de trobar la sortida. Es tocaran conceptes de programació per blocs.

Dijous 27: Lego We Do REACCIÓ EN CADENA

Lego We-do es pot construir amb sensors i un motor que es connecta a un ordinador i es programen comportaments amb una eina extremadament simple com scratch, una forma fàcil i divertida per iniciar-se en la robòtica. Amb els elements de Lego We-do construirem una dispositiu de reacció en cadena, al més pur estil de les màquines impossibles. Es tocaran conceptes de programació per blocs.

Divendres 28: SONIC PI: RITMES PROGRAMABLES

Es pot crear música teclejant un codi a l’ordinador. Amb el programa Sonic Pi barrejarem la creació musical, la programació i la tecnologia. Ens introduirem al Sonic Pi tot jugant i programant i acabarem el dia fent una jam session conjunta.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.