MakerCamp Estiu! 5


Sempre busquem aquelles activitats creatives que aportin un plus de coneixement des de la visión de l’entorn maker. Aprendre de l'experiència directa pot ser més eficaç si es combina amb la reflexió, és a dir, l'intent deliberat per sintetitzar, abstracte, i articular les principals lliçons ensenyades per l’experiència.

 La reflexió es construeix des de la confiança i en la capacitat per aconseguir un objectiu d'auto-eficàcia, que al seu torn es tradueix en millor aprenentatge.

CoGame - CoCreació de videojocs

Setmana del 26 de juny al 30 de juny
De 10h a 14h
Edats: 12 (que es cumpleixin el 2017) a 17.

Un videojoc és un programari que inclou, art, àudio i joc. La metodologia de desenvolupament de videojocs es basa en l'agilitat de prototipat iteratiu.
Crear un videojoc desenvolupa el treball en equip, l'estudi de contextos socials i culturals, entendre altres llengües, pensament crític i moltes altres habilitats necessàries per al món actual.

Tecnologia i Jardí Vertical

Setmana del 3 de juliol al 7 de juliol
De 10h a 14h
Edats: de 12 (complerts el 2017) a 17

Conceptes com sostenibilitat, biologia o jardineria no estan allunyats de la tecnologia. Des d'una perspectiva maker podem oferir solucions sostenibles per horts i jardins urbans. Al Claustre del Convent de Sant Agustí tenim un projecte de jardí vertical comunitari que es treballa amb famílies dels infants i joves dels Projectes SDIA i JAC, a l'estiu, i amb tota la força de MakerConvent, volem dotar aquest jardí vertical d'un reg automatitzat amb Arduino, millorar tot el sistema vital de les plantes i afavorir la creació d'un sistema més sotenible amb la creativitat de tots. Amb impressió 3D, tall per CNC, programació amb Arduino…

Hàbitat - Construim el nostre entorn

Setmana del 10 de juliol al 14 de juliol
De 10h a 14h
Edats: de 12 (complerts el 2017) a 17

L'espai públic canvia amb els usos que en fem els ciutadans. Construir el nostre entorn no és fàcil, hi ha moltes implicacions a tenir en compte, però alhora podem ser molt creatiu. L'open source i l'open hardware ens afavoreixen aquests temes, ja que podem tenir molts exemples on centrar la nostra proposta de creació. L'esperit del codi obert garanteix el dinamisme de la comunitat, l'evolució de les idees i la seva sostenibilitat.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

5 thoughts on “MakerCamp Estiu!