[MakerCamp] Estiu 2021 3


Aquest estiu 2021 es presenta molt creatiu al MakerConvent, us proposem tres setmanes temàtiques on aprendrem des de tècniques artístiques i experiments de ciència, a fer servir màquines de fabricació digital. Per a nenes i nens de 12 a 16 anys.

MURAL

De dilluns a divendres de 9h a 14h
Del 28 de juny al 2 de juliol de 2021

Crear un mural o un mosaic enorme a l’espai públic no es tracta només de crear una pintura sinó de generar una experiència creativa col·laborativa per compartir.

Millorar l’espai públic a través de l’art, generar missatges col·lectius, donar veu als joves, tot això és pot fer a través del procès artístic de creació d’un mural.

STEAM

De dilluns a divendres de 9h a 14h
Del 5 al 9 de juliol de 2021

L’STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques + Art) ajuda a resoldre reptes i a buscar les nostres pròpies solucions davant de temes actuals, connectant el món real amb la ciència i l’art.

Experimentarem a l’entorn dels ODS (Objectius de Desenvolupament sostenible de l’ONU) que són molt tangibles pel que fa a les temàtiques i desafiaments que plantegen, i els veiem com una oportunitat perquè els nens i nenes, que tenen molta imaginació, pensin en solucions.

FUSTERIA CREATIVA

De dilluns a divendres de 9h a 14h
Del 12 al 16 de juliol de 2021

La creació en fusta ens porta a pensar des del disseny, l’ús de l’objecte a crear fins a la col·laboració necessària per a desenvoluparla. Integra el treball artesanal amb les eines bàsiques de taller amb la fabricació digital. Aprendrem amb dues màquines de fabricació digital: la fresadora CNC i la talladora làser.


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

3 thoughts on “[MakerCamp] Estiu 2021