MakerCamp Estiu 2020 6


Estimades Makers,

Abans de tot, desitjar que estigueu el millor possible! Nosaltres amb moltes ganes de tornar a trobar-nos i pensant en l’estiu així que…

Un any més tornem amb el MakerCamp d’Estiu, si la situació ho permet i amb les modificacions que calgui per garantir la seguretat de totes les makers.

Atentes a la informació ja que podem anar tenint variacions!

El proper 25 d’abril obrirem les pre-inscripcions que podeu fer via on-line a la plataforma del Convent de Sant Agustí

És important tenir en compte que les places s’adjudicaran per ordre de pre-inscripció i ja us comunicarem la data a partir de la qual es confirmaran.

També és possible demanar ajut econòmic per poder pagar la quota d’inscripció a través d’aquest enllaç.

Oferim 3 torns de MakerCamp per a joves de 12 a 16 anys de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30h

Del 29 de juny al 3 de Juliol

Del 6 al 10 de Juliol

Del 13 al 17 de Juliol

Cada torn té un cost de 34,65 € per setmana.

El MakerCamp és un campus creatiu per a noies i nois especialitzat en la cultura maker i la col·laboració, potenciant la creativitat i el coneixement. Les activitats giraran al voltant d’aquesta temàtica i s’acompanyaran de les tecnologies en fabricació digital i en despertar l’interès per com funcionen les coses.

Cada setmana estarà dedicada al desenvolupament d’un projecte.

Aquesta setmana ens convetirem en arquitectes. Dissenyarem un habitatge sostenible, econòmic i accessible. Què entenem per casa? Com s’entén arreu del món? De cases n’hi ha de molt diferents. Tothom necessita casa? Reflexionarem sobre qüestions d’habitatge i explorarem les possibilitats de l’autoconstrucció, la fabricació digital, la sostenibilitat i el compartir.

Ja fa sis anys que des de MakerConvent tractem els tema del mediambient i la sostenibilitat en entorns urbans. Hem explorat iniciatives de jardineria vertical, noves solucions i idees ecològiques en entorns urbans. Ara donem un pas més amb la construcció d’un viver personalitzat que cada participant s’endurà i amb la construcció d’un hotel d’insectes per al Claustre del Convent.

Què és l’espai públic? De vegades hi ha normes escrites, hi ha normes no escrites que tothom compleix, però què passa si canviem les normes? El carrer és un espai de joc i reflexió i ho farem alhora a través de l’art. T’animes a pARTicipar?


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

6 thoughts on “MakerCamp Estiu 2020