MakeInTeach


El projecte europeu MakeInTeach – MAKerspaces for INnovation in TEACHing practice” es centra en el procès de recerca de desenvolupar mètodes d’ensenyament més atractius i entorns d’aprenentatge relacionats amb la vida real. La potència educativa dels Makerspaces i FabLabs (i la tecnologia de prototipatge ràpid que s’utilitza en aquests espais) poden donar suport al professorat i educadores en aquest canvi. En detall, el projecte “MakIN Teach” integra la filosofia Do It Yourself (DIY), típica d’aquests espais, amb la teoria de l’activisme i les idees relacionades amb “aprendre a aprenendre” i “l’aprenentatge actiu”.

Els socis del projecte són AFP Patronato San Vincenzo de Bérgamo (IT), I.E.S. Juan Ciudad Duarte de Sevilla (ES), Escola Politècnica de Tallinn (EE), MakerConvent – Transit Projectes (ES) i el Centre for Creative Training Association de Bulgaria (BG).

Presentació del projecte per part de les educadores participants.

Localment, MakerConvent a creat una aliança estratègica amb l’INS Milà i Fontanals per la qual construim una imporessora 3D basada en el model educatiu “Prometeo 4.0” dissenyada per Guido Gentile amb el nostre suport.

Gràcies a aquest projecte 3 professionals del Espai de Joves Casa Sagnier, Centre Cívic Vil·la Urània i del projecte JAC del Convent de Sant Agustí s’estàn formant per afegir millores a les activitats que desenvolupen i trasnferir coneixement als seus equips.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.