[Exposició] EL TEMPS, L’ACCESSIBILITAT I LA IMPRESSIÓ EN 3D 1


Us presentem l’exposició en la que hem participat coproduïnt el contingut de projectes que ens han agradat molt aquest any. Aquesta exposició forma part del projecte Cooperem en la Diversitat del Districte de Ciutat Vella, que promou el treball en xarxa d’entitats i serveis de joves i de l’àmbit de la diversitat funcional al districte. Vol plasmar com l’entorn pot promoure el dret a l’autonomia personal, en aquest cas a partir de la impressió digital en 3D o altres elements de fabricació digital de productes de suport, i avançar en la igualtat d’usos del temps.

L’exposició consta de 2 parts.

La primera part, sota el títol de “La impressió col•laborativa en 3D, la revolució que ja ha arribat als productes de suport per a les persones amb diversitat funcional”, us mostrem les potencialitats de la impressió en 3D de productes de suport per a persones amb diversitat funcional.

A la segona part, us presentem dues mostres d’art que us permetran gaudir del que poden fer persones amb diversitat funcional en el seu temps d’oci. D’una banda, una sèrie de pintures realitzades per participants del Centre Ocupacional Sínia, i de l’altra, les fotografies fetes per participants del Centre de Dia de Salut Mental de Ciutat Vella.

Lloc: Casal de Joves Palau Alòs, c. Sant Pere Més Baix, 55


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

One thought on “[Exposició] EL TEMPS, L’ACCESSIBILITAT I LA IMPRESSIÓ EN 3D