DHANG – Taller de Construcció del Digital Hand Drum 2


Aprèn a construir i tocar el teu propi DHANG-Digital Hand Drum, t’oferim els materials necessaris perque el construeixis i te l’emportis a casa!

Dissenyat per introduir-te en el món de la Percussió Digital, el DHANG és un nou instrument musical digital, fàcil d’utilitzar, que es connecta directament al teu DAW (Digital Audio Workstation) favorit. Gràcies a les seves habilitats MIDI, els músics així com els Artistes Visuales, VJs i DJs, poden explorar noves mameres de creació Audio Visual.

Aquest taller s’adreça a qualsevol persona apasionada per la música i amb una predisposició tecnològica-maker, amb ganes de conèixer nous mitjans, i afició pels audiovisuals. Poden assistir persones de totes les edats, en grup, en parella, pares i fills… El preu de la matrícula inclou 1 DHANG que pot muntar-se entre una o més persones, tú decideixes.

Què aprendràs? S’entregarà un DHANG KIT a cada participant (o participants) i aprendràs a muntar-lo. Quan el tinguem llest t’introduirem al món de la percussió digital utilitzant el teu DAW preferit i aprendràs a utilitzar el DHANG per crear música digital. Un cop t’hagis familiaritzat amb ell, aprendràs com enllçar-lo amb projeccions de videomapping, i podràs crear un espectacle complert! Ja per acabar, farem una jam session tocant cadascú el seu DHANG, creant una composició musical improvitzada.

Què has de portar? Uns dies abans del taller t’enviarem un mail concretant tots els detalls i els programaris que necessitis, ordinador portàtil, auriculars i/o petits altaveus. Treballem amb programaris lliures i gratuïts (o demo) així que no et preocupis d’una despessa extra.

VIDEO DEMO: https://vimeo.com/dhang/sunrise-moment

ENLLAÇ A LA INSCRIPCIÓ: www.dhang.eu/workshops

PREU: 219€

DATA: 30 setembre 2017

HORA: 10h a 19h (inclosa una pausa per dinar)


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

2 thoughts on “DHANG – Taller de Construcció del Digital Hand Drum