Cooperem en la diversitat


Aquest any hem tornat a col·laborar amb el projecte Cooperem en la diversitat. Les dues últimes setmanes, amb els i les joves d’N’Konstrucció del Centre Cívic Convent de Sant Agustí hem participat al projecte Cooperem en la Diversitat que enguany celebra la seva 5ena edició.

Hem participat en el procés de co-creació d’una ajuda tècnica per persones amb diversitat funcional amb el Centre Ocupacional Sínia. Han participat: Colectic amb el Fab-Raval, Franja Raval, Franja Barceloneta. Ha sigut una experiència molt enriquidora, molts joves col·laboran i fent nous amics. >tot el procès ens ha ajudat ah prendre consciencia de la dificultat que tenen les persones amb diversitat funcional per desenvolupar les tasques del dia a dia i l’alt cost que tenen aquestes ajudes.

Compartint l’experiència d’aquestes persones i els coneixements que tenen els i les joves pel que fa a les eines de fabricació digital i la filosofia Maker, s’han presentat objectes com una plataforma giratòria per pintar, un suport per licorni adaptat, o un utensili per fer que agafar un got per beure aigua sigui més fàcil.  

http://lameva.barcelona.cat/ciutatvella/ca/noticia/cooperem-en-la-diversitat-5-anys-trencant-barreres

Plataforma giratòria per a pintar amb els peus.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.