CONCURS SABA-TIC DE DISSENY EN 3D


Aquest dissabte si t’interessa el món de les noves tecnologies, participa en la jornada Saba-tic de la Festa Major 2016 de Sabadell, el proper dissabte 3 de setembre

Ho farem als jardins de la Fundació Antiga Caixa Sabadell. Durant tot el dia, podràs provar les tecnologies d’impressió i escaneig 3D, robòtica, drons, realitat virtual… i fins i tot emportar-te una mini-impressió 3D del teu rostre, per la cara! Entrada lliure i sense limits d’edat. Inclourà un punt de reciclatge d’aparells electrònics.

També hi haurà un taller formatiu i Concurs de disseny 3D el guanyador o guanyadora rebrà com a premi una impressora 3D, aquí teníu les bases del concurs:

 

Bases del concurs

Requisits generals

  • Es pot presentar al concurs qualsevol noi o noia entre 12 i 16 anys, amb inscripció prèvia a https://goo.gl/forms/eRiLEOCyZVKD4Vmg2
  • No és necessària experiència prèvia en disseny 3D.
  • Els dissenys s’elaboraran el dia 3 de setembre, de 11 a 14 hores, a les aules informàtiques de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell (c/d’En Font, 25, Sabadell). Els inscrits disposaran d’1 hora per elaborar el seu disseny, tutoritzats per l’equip de MakerConvent.

Jurat i criteris de valoració

  • Estarà format tècnics especialistes en disseny 3D de MakerConvent organitzadora del concurs i destacats makers que participen a Saba-TiC.
  • Es valorarà l’originalitat en el concepte i en el disseny, així com la seva utilitat, la relació amb la ciutat de Sabadell i l’adaptació a les pròpies limitacions que imposa la impressió 3d.
  • Es comunicarà via email el guanyador o guanyadora del concurs

Lliurament de premis

  • Es durà a terme el dissabte 3 de setembre a les 18h, durant les activitats de l’entorn Saba-TiC als Jardinets Espai Cultura Carrer d’en Font, 25.

Premi

  • Es concedirà un únic premi consistent en una impressora 3D.
“Els participants al concurs cedeixen els drets d’imatge a Trànsit Projectes segons art. 2 i 3 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la propia imatge, i 6 de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. En el cas de menors i incapacitats en què les seves condicions de maduresa no ho permetin d’acord amb la legislació civil, el seu representant legal en dona el consentiment (arts. 3 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, i 13 del Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre).”

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.