Bon Estiu!!


Experimentar + Fer + Compartir

Ja arribem a les vacances, tot i que tanquem ens queda molta feina preparant el taller i provant noves idees per al trimestre de tardor!

MakerConvent sempre és un espai en moviment. El setembre i la tardor es presenten intenses d’activitats, aneu apuntant-vos els dies a l’agenda.

  • L’1 de setembre comenc
    en les inscripcions als tallers :http://conventagusti.com/tallers
  • El dissabte 3 de setembre estem coorganitzant amb l’Espai Cultura de Sabadell i la Regidoria d’Innovació de l’Ajuntament de Sabadell la jornada Saba-TIC plena d’activitats, robòtica, impressió 3D i un concurs de disseny digital.
  • Dissabte 8 d’octubre estarem a la Printer Party 2016.
  • El 3 de novembre inaugurem una exposició al Palau Alòs en el marc del projecte Cooperem en la Diversitat 2016.

Un dels tallers-projecte que comencem a l’octubre és “El Gran Creador de Sons” un projecte on volem convertir sons de la història del Convent i imprimir-los en 3D, acabant en una petita exposició accessible a tothom.
2016-07-14 17.30.12

Activitat recomanada!!

participa

Us heu parat mai a pensar tot el que podeu arribar a fer si uniu forces amb els vostres veïns i veïnes? Doncs ho descobrireu enguany durant les festes de la Mercè a Construcció Pública, una proposta la mar de divertida en la qual l’artista Olivier Grossetête us demana que l’ajudeu a construir un conjunt de grans edificacions. Tindran un caràcter efímer, sí, però unes dimensions monumentals.

Veniu al parc de la Ciutadella i, de la mà d’aquest creador francès, podreu prendre part en una proposta festiva que lliga art i participació ciutadana.

Com? Doncs formant part d’un equip de barcelonins i barcelonines que faran servir un material tan humil com el cartró per bastir grans estructures. Els resultats us sorprendran!

És una intervenció en l’espai públic que ha convertit en arquitectes espontanis molts ciutadans i ciutadanes dels països més diversos, que han sigut els veritables protagonistes d’una experiència col·lectiva de participació. Perquè l’element més important d’aquesta creació col·lectiva són, precisament, les persones que s’afegeixen a l’experiència.

Tot començarà del 19 al 22 de setembre, quan l’equip d’Olivier Grossetête impartirà un taller per als participants que s’hi hagin inscrit prèviament i que se celebrarà durant tres hores al matí o tres a la tarda, optativament.

Quan haureu après tot el que heu de saber, serà el moment de passar a l’acció. El cap de setmana de la Mercè aixecareu els edificis tot col·laborant amb la resta de ciutadans i ciutadanes que s’hagin inscrit com vosaltres. Recordeu quetothom pot prendre part en l’experiència, però que els menors de 9 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

Les places són limitades. No us ho penseu més, doncs, i inscriviu-vos-hi ara mateix, en el següent enllaç:

http://formularis.eicub.net/index.php/survey/index/sid/837211/newtest/Y/lang/ca

 

BON ESTIU!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.