#makerrepte9


Fes una guardiola monstre!

Per guardar les nostres monedes petites què millor que un monstre que se les menja?

Segueix el tutorial que us hem preparat :

Primer, agafa un rotlle acabat de paper de vàter. Dibuxa-li, al voltant una boca monstruosa i per darrera una línea més o menys recta. Un cop ho facis, talla-ho.

Prepara tot el material que necessites, amb cartolina les bases rodones pel tub de paper de vàter i una petita llegüeta que li unirà el cap.

Amb cartró, els peus, les cames, els braços, el suport i la safata. Posa-li nom amb llapis (per que després sigui fàcil de borrar), així identifiquem totes les coses rapidament.

Travessem la part de baix del cos de la nostra guardiola monstre amb un tros de palet o filferro, que surti del cos un troç. Hi afegim els braços i la barra de suport per la safata.

Ens quedarà una peça així. Llavors ja podem posar les tapes del cap i de la part de baix que hem fet amb cartolina.

Li enganxem les cames i els peus als laterals del tub. Penseu en fer uns peus grans ja que haurà se soportar moviment i el pes de les monedes. Procureu que les cames quedin paral·leles.

Enganxeu els palets o el filferro dels braços al cap, així cada vegada que mogueu l’eix dels braços aixecarà la safata i alhora obrirà la boca per empassar-se la moneda.

Volem veure les vostres guardioles monstre!


Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.