Serveis

CASAL DIARI: [de 4 a 12 anys]

Totes les tardes de 17h a 19:30h, excepte els divendres, seguint el calendari escolar.
Inclou Casal de Nadal i Primavera. Inscripció al setembre. Plaça de l’Acadèmica s/n, 1er pis (cantonada Tarantarantana).

Per tal d’adaptar-nos a les condicions i criteris que se’ns demanen per a realitzar les activitats i garantir les mesures de seguretat; hem hagut d’ajustar els grups per tal de mantenir els grups el més estables posible.

  • Grup Petits (30 places): Infants de 4 a 7 anys. Dilluns i Dimecres
  • Grup Mitjans (30 places): Infants de 8 a 11. Dimarts i Dijous
  • Grup Grans(6 places): Només infants de 6è. Dimarts i Dijous. Passen a formar part del grup de joves de N’Konstrucció.

(+Informació AQUÍ)

FENT BARRI:

Tots els divendres de 17:30h a 19:30h.
Activitats de participació lliure i gratuïta per a infants, adolescents, joves i famílies que es duen a terme a diferents espais i llocs del barri: cinema, espectacles, tallers, ludoteca, patins i altres. Coproduim activitats amb entitats, equipaments i serveis especialitzats amb infància i adolescència del barri.

N’KONSTRUKCIÓ: [a partir de 11 anys]

Cada  dimarts i dijous de 17.00 a 19.30 h
Punt de trobada de noies i nois d’entre 11 i 16 anys. Fem allò que ens motiva; teatre, jocs de taula, sortides, còmic, tallers o cicles de cinema. Estem N’Konstrucció constant, vine i proposa!

+Informació AQUÍ

CALENDARI FESTIU:

Celebrem les Festes Populars: Carnestoltes, Castanyada, Caga Tió, Sant Jordi, Festes Majors i la Setmana Jove del Casc Antic. Les activitats són desenvolupades conjuntament amb entitats, equipaments i serveis especialitzats amb infància, adolescència i joves del territori.

CASAL D’ESTIU: [de 4 a 12 anys] i [joves] 

De dilluns a divendres de 10 a 14h i un dia a la setmana fins les 17h, durant 4 setmanes en acabat el curs escolar. La inscripció coincideix amb la campanya d’estiu de l’Ajuntament ( al voltant de l’abril).


Back to Top ↑