Programació

El CASAL DIARI funciona totes les tardes de 17 a 19.30 hores, excepte els dijous que el dediquem a dinamitzar activitats llires i gratuites pel barri. Oferim una àmplia i variada gama d’activitats a partir d’uns eixos temàtics que tenen a veure amb processos de creació: rol, reactable, robòtica, manualitats, música, dibuix, cuina, esports. 

Inclou els CASAL D’HIVERN i CASAL DE PRIMAVERA. Tenen una durada de dos a tres dies durant les vacances escolars, de 10 a 14h.

El CASAL D’ESTIU s’inicia en acabat el curs escolar i té una durada de 4 setmanes. Inclou estada de tres dies en uns casa de colònies o campaments. L’horari és de 10h a 14h i un dia a la setmana fins les 17h. La seva programació s’estructura en 5 eixos temàtics: activitat d’aigua, museu, visita a un parc, sortida i taller. Cada dia ens desplacem fora el Centre Cívic.

Els divendres per la tarda dinamitzem activitats obertes, lliures i gratuites al barri per a les famílies: Cinema al Pou, Jocs gegants, Tardes de rol i altres sorpreses més. És el projecte Fent Barri.


Back to Top ↑