Fem Barri

Published on junio 14th, 2021 | by romina

0

Swing en Família

18 de juny a les 17:30h
SWING en família amb Cristina Noguer

Ballem tots junts a ritme de swing
El swing és una música per totes les edats, ja que és divertida i et fa ballar i moure’t. Si escoltes swing, els peus se’t posen en marxa ràpidament.

Al taller de “swing en família” ballem, cantem i juguem en família. El fil conductor del taller serà la música swing, un repertori escollit acuradament que agradarà tant a pares com a petits i els omplirà d’alegria i energia.

El taller té com a principal objectiu que els pares i mares es relacionin amb els seus fills a través de la música swing i alhora contribuir en l’estimulació musical, en la millora de les habilitats cognitives i motrius i en el desenvolupament de la creativitat.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑
  • Instagram : @Sdia_Convent