Casal

Published on febrero 9th, 2021 | by sdia

0

Com imagines al Rei Carnestoltes o a la Reina Belluga?

Hola a totes!

Coneixeu al Rei Carnestoltes i a la Reina Belluga? Són els personatges més famosos i esbojarrats del carnaval!

Doncs avui, ens proposen que imaginem com són! Vosaltres els heu vist alguna vegada?

Ens animen a crear a l’un o l’altre, o fins i tot a tots dos, a la nostra manera. Per fer-ho proposen que els dibuixem, que fem un collage de colors, que ens disfressem com ells… o que ho representem de la forma que se’ns acudeixi! Us engresqueu a fer-ho?

Un cop tingueu el vostre personatge esbojarrat, ens el podeu fer arribar al convent a través de la nostra xarxa a: @sdia_convent . Al final de la setmana farem una exposició virtual amb totes les creacions que rebem.

Que comenci el carnaval!


About the AuthorBack to Top ↑