Casal

Published on enero 14th, 2021 | by sdia

0

En pere i el llop

Hola a totes!

Avui us portem  el conte musical “En Pere i el llop” de la plataforma d’activitats JClic del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, un conjunt d’aplicacions de programari lliure que permeten crear diversos tipus d’activitats educatives multimèdia.

Dins d’aquesta pàgina trobaràs diferents activitats centrades en aquesta obra del compositor Serguei Prokófiev: llegir el conte i escoltar els sons dels diferents instruments que donen vida als personatges clicant sobre ells amb el ratolí, descobrir com és cada instrument mentre escoltes el seu so característic i muntar trencaclosques amb les imatges del conte!

Si vols escoltar  l’obra sencera, pots visitar aquest enllaç de YouTube. 

Esperem que t’agradi!

Tags:


About the AuthorBack to Top ↑