Casal

Published on septiembre 15th, 2020 | by sdia

0

Preinscripcions Casal Diari 2020-21

Benvolgudes famílies, 

Us informem que a partir d’aquest dimecres dia 16 de setembre comença el període de preinscripcions del Casal Diari

Per tal d’adaptar-nos a les condicions i criteris que se’ns demanen per a realitzar les activitats i garantir les mesures de seguretat; hi ha modificacions pel que fa als anys anteriors.

Aquí teniu tota la informació referent al Casal Diari 2020-21.

Aquest curs, podreu triar entre dos torns en funció de les vostres necessitats o preferències:

  • Torn 1: Dilluns i Dimecres
  • Torn 2: Dimarts i Dijous

A cada torn, hi haurà dos grups de convivència de 10 infants + educadors/es referents (els nens i nenes es separaran per edats).

Cada grup de convivència tindrà assignat un espai i material propi per poder realitzar les activitats i no tindrà relació amb altres grups d’infants.

L’horari del casal serà de 17:00 a 19:30h. Les entrades i les sortides es faran de forma esglaonada per evitar aglomeracions al centre. 

La programació de les activitats es realitzarà en les instal·lacions del centre cívic o espais propers a aquest (places o parcs) i s’intentarà fer-la el més variada possible i tenint en compte les propostes i preferències dels infants del grup (gimcanes, jocs esportius, jocs al claustre, jocs de pistes, tallers, etc.).

El preu del casal diari és de 27,85€/anual.

Aquest any, degut a la situació, la preinscripció dels i les participants del casal diari es faran de forma online. Per poder apuntar als nens i les nenes haureu d’omplir el següent formulari.

Si teniu algun problema i no podeu fer la preinscripció online, poseu-vos en contacte amb nosaltres i mirarem de solucionar-ho.

Les 20 places de cada torn, s’adjudicaran per ordre d’inscripció!

Al haver les places limitades, aquest any demanarem una assistència regular dels vostres fills o filles (si deixen de venir 4 dies al casal sense una justificació prèvia, es perdrà la plaça i automàticament s’adjudicarà al següent infant en llista d’espera).

S’ha de tenir en compte de que es tracta d’una preinscripció per reservar la plaça, fins que no ens posem en contacte amb vosaltres i es formalitzi tot el procediment, no estareu inscrites oficialment.

Per a qualsevol problema, dubte o consulta; no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a sdia.conventagusti@gmail.com o al telèfon 648 26 79 22


About the AuthorBack to Top ↑
  • Instagram : @Sdia_Convent