Casal Diari

Published on septiembre 6th, 2016 | by sdia

1

INSCRIPCIONS AL CASAL DIARI 2016-17: ENCARA HI SOU A TEMPS!!

 

Benvolgudes famílies,

El Casal Infantil del Convent de Sant Agustí torna a posar-se en marxa!!!!
I amb alguns canvis que tenim moltes ganes de comunicar-vos!! Esperem que un cop descansats amb les vacances, us tornem a veure amb les piles ben carregades!!!
Casal diari curs 2016/17: De dilluns a dijous de 17h. a 19.30h. Podeu inscriure-us un mínim de 1 dia i un màxim de 3 dies.
Fem barri: Cada divendres. Ens trobareu fent activitats lliures, familiars i gratuïtes al Convent i a d’altres punts del barri.
Nou grup de les noies i nois grans del Casal Infantil: Cada dimecres, els més grans del Casal Infantil gaudiran d’un nou espai reservat per a elles i ells, amb sortida al Laser Tag, creació de jocs de taula i molt més!! En aquest nou espai, els nois i noies grans cada cop tindran més protagonisme, i conjuntament amb els dinamitzadors, anirem decidint els continguts. Esperem que vinguin amb molta energia i ganes!!!
Preu: 47,96€ tot el curs + Casal de Nadal + Casal de Setmana Santa
INSCRIPCIONS: Per realitzar la inscripció al Casal Diari, heu de venir al CC Convent Sant Agustí (c/Comerç, 36) totes les tardes de dilluns a divendres de 15h. a 20h.
Per fer la inscripció heu de portar: Fotocòpia de DNI pare/mare/tutor, fotocòpia de DNI infant o llibre de família, fotocòpia de Targeta Sanitària Infant, fotocòpia del Llibre de Vacunes de l’Infant. Haureu d’omplir la fitxa d’inscripció que us facilitarem i us donarem el rebut bancari per fer l’ingrès al Banco Popular. Un cop fet l’ingrès, és imprescindible que ens entregueu el rebut de pagament.
RECORDEU, LES PLACES SÓN LIMITADES!!!!
EL CASAL COMENÇA EL DILLUNS 12 DE SETEMBRE EN FORMA DE LUDOTECA. LES ACTIVITATS COMENCEN EL DILLUNS 03 D’OCTUBRE. CAP INFANT PODRÀ ASSISTIR AL CASAL SI NO ENS HEU ENTREGAT TOTA LA DOCUMENTACIÓ I EL REBUT BANCARI.
I per a qualsevol pregunta, comentari o informació, no dubteu a contactar amb nosaltres.
Aprofitem per dir-vos que la reunió de mares i pares dels inscrits al Casal serà el dilluns 19 de setembre a les 19.30h.
Moltes gràcies!!!


About the AuthorBack to Top ↑