Noves mesures per a les activitats culturals

Normativa de funcionament de la programació
al CC Convent de Sant Agustí

Vista panoràmica del claustre del convent amb un escenari preparat per una actuació.

Des del Convent volem convidar-vos a construïr entre totes les persones participants un espai de convivència i trobada segur per a tothom. Per això us compartim algunes consideracions que tindrem en compte per dur a terme a les activitats.

L’Aforament és limitat, és imprescindible la reserva prèvia via web   ( inscripcions.conventagusti.com ) o presencialment al Centre en els horaris d’obertura (dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 20h), a partir del 14 de setembre.

Les localitats s’assignaran al moment d’accedir al recinte. Es contemplaran mecanismes per tal que aquells que vingueu en grups de fins a 4 persones podeu estar a prop; no obstant, en tot moment es prioritzarà la cura de les persones i les recomanacions de l’ASPB.

Les dades de contacte dels participants es recolliran per fer possible la comunicació en cas d’identificació de casos positius, sempre dins el marc de la Llei Orgànica 3/2018, de 6 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garanties dels drets digitals. 

Les persones hauran de guardar la distància recomanada (2 m2 per persona) i fer ús de la mascareta.

Per tal que poder gestionar l’entrada de forma ordenada et demanem que vinguis 15 minuts abans de l’inici de l’activitat, t’informarem dels mecanismes en tot moment.

Segueix en tot moment les indicacions del personal del centre, et demanem paciència i complicitat per gestionar-ho de la millor manera possible. 

Tots els espais, les infraestructures i els materials tècnics han estat tractats per garantir la salut de les persones que hi participen.

Si penses que pots tenir símptomes de COVID-19 o has estat en contacte amb alguna persona diagnosticada, queda’t a casa.

Si tens qualsevol dubte, consulta o requeriment, fes-nos un correu a informacio@conventagusti.com i et donarem resposta el més aviat possible.

Vista panoràmica del claustre del convent amb un escenari preparat per una actuació, amb la perspectiva de la part interior del carrer comerç