Convocatòria instal·lacions 2023


CC CONVENT DE SANT AGUSTÍ
XII MOSTRA SONORA I VISUAL 2023

Convocatòria oberta d’instal·lacions per a les Capelles del Convent

Presentació de projectes : del 23 de febrer al 23 de març

Cíclic : Col·lectiu Ìnfim . Foto Cristina Claramunt (2021)

La Mostra Sonora i Visual celebra aquest 2023 la seva tretzena edició del 6 al 10 de juny. Al llarg d’aquests anys, l’experimentació sonora i visual, l’art sonor, l’electrònica, la improvisació i el diàleg entre disciplines, han estat presents mitjançant els projectes elaborats.

A les seves dotze edicions, la mostra ha acollit històries i visions que han repensat temes com l’habitatge, la industria, l’educació, la feina, el gènere, la tradició, la diversitat, la salut, la sostenibilitat, l’ús crític de les tecnologies, etc.

L’art, en la seva concepció més extensa, és la forma més important d’expressió que pot reflectir les cultures i les emocions d’una comunitat. A través de l’art i de la música, les persones poden connectar-se entre elles i compartir les seves idees i les seves històries.

L’art i la música solen ser part integrant de les celebracions i dels rituals comunitaris, i poden ajudar a construir la cohesió social i promoure la identitat col·lectiva.

És per això que l’edició 2023 de la Mostra Sonora i Visual vol proposar “la comunitat”, com a eix vertebrador de la convocatòria.

Context

El Convent Agustí en la seva línia d’establir una plataforma d’investigació i producció al voltant de la interacció, la visualització i el so, obre convocatòria de projectes per a les Capelles del Convent. El nostre objectiu és potenciar l’ús de l’electrònica i la programació per a artistes, dissenyadors, productors, aficionats makers, científics de ciutat, frikis de la tecnologia,
activistes, enginyers i bojos i boges del DIT i del DIWO, així com altres persones amb formacions diverses interessades en participar.

La convocatòria vol ser un espai híbrid entre taller de producció i exhibició. Volem crear un entorn de treball col·laboratiu en el que es desenvolupin i posteriorment es mostrin les instal·lacions seleccionades.

La convocatòria busca seleccionar 6 projectes per a les CAPELLES DEL CONVENT que:

• Se centrin en el disseny d’Instal·lacions (interactives, sensibles, sensorials) o visualitzacions (imatges en moviment, projeccions, imatge generada) o altres dispositius de caràcter sonor que posin en joc als espectadors amb l’entorn.
• Es construeixin amb tecnologies de programari i maquinari obert i lliure en la mesura del possible i utilitzant metodologies de treball del “Fem-ho junts” (DIT) o “Fes-ho amb altres” (DIWO)
• Investiguin la relació del so amb l’entorn i les persones.
• Que s’ajustin a la proposta temàtica.

Bases de la convocatòria
Convocatoria XII Mostra : Instal·lacions capelles AQUÍ


Formulari de participació
https://forms.gle/17UEYZAzvUG2dWUU7