Convocatòria directes audiovisuals 2023


CC Convent de Sant Agustí
Convocatoria XIII Mostra Sonora i Visual

Directes audiovisuals, performances, projeccions i altres activitats

Presentació de projectes : del 23 de febrer al 23 de març.

NouNom Mingle, 2020. Santiago Doljanin, Txe roimeser, Adrià Juan i Albert Tarrats Foto: Cristina Claramunt

La Mostra Sonora i Visual celebra aquest 2023 la seva tretzena edició del 6 al 10 de juny. Al llarg d’aquests anys, l’experimentació sonora i visual, l’art sonor, l’electrònica, la improvisació i el diàleg entre disciplines, han estat presents mitjançant els projectes elaborats.

A les seves dotze edicions, la mostra ha acollit històries i visions que han repensat temes com l’habitatge, la industria, l’educació, la feina, el gènere, la tradició, la diversitat, la salut, la sostenibilitat, l’ús crític de les tecnologies, etc.

L’art, en la seva concepció més extensa, és la forma més important d’expressió que pot reflectir les cultures i les emocions d’una comunitat. A través de l’art i de la música, les persones poden connectar-se entre elles i compartir les seves idees i les seves històries.

L’art i la música solen ser part integrant de les celebracions i dels rituals comunitaris, i poden ajudar a construir la cohesió social i promoure la identitat col·lectiva.

És per això que l’edició 2023 de la Mostra Sonora i Visual vol proposar “la comunitat”, com a eix vertebrador de la convocatòria.

Bases de la convocatòria
Convocatoria XIII Mostra : Directes_2023 (pdf)

Formulari de participació
https://forms.gle/zZeJEbyjj1VBqvy17